April 6, 2015--Four riders apery the rolex replica Professional Riders Organization (PRO) who are in boondocks to attempt in the 2015 breitling replica Kentucky Three-Day Event, Presented by Land Rover, and one addition that will be aggressive in the Kentucky Reining Cup, will be authoritative a appropriate cruise to Kentucky Children's Hospital in Lexington on Tuesday, April 21, above-mentioned to the replica watches alpha of the competitions.
International accident rolex replica riders Allison Springer, Sharon White, Elisabeth Halliday-Sharp and 2012 Olympian Will Coleman, forth with replica watches backstab Civic Reining Horse Apple Champion Lyndsey Jordan, will be visiting with accouchement ability analysis at the hospital, and will be bringing rolex replica Kentucky Three-Day Accident and Kentucky Reining Cup souvenirs for them to enjoy.

Last year, accident riders Buck Davidson, Jonathan Holling, Jennie Brannigan and Lynn Symansky had the befalling to rolex replica absorb time with the adolescent patients at the hospital, and thoroughly enjoyed their visit."For me the replica watches uk neatest affair about it was the aboriginal little boy we visited," said Brannigan. "When we aboriginal absolved in, he was afflicted by all of us getting there, but afresh Buck and I got him to swiss replica watches accessible up, and that was absolutely rewarding. It was fun to absorb the time with them."

Đang online
84
Số thành viên
3229
Tổng bài viết
6284
Bài viết chưa duyệt
5
Lượt truy cập
677859
Thông Điệp Gửi Anh Chị Em Mùa Giáng Sinh.
Gửi bởi: , Ngày đăng: 04/12/2012, Lần xem: 1651, Thảo luận: 0 lượt.
Merry Christmas!

 

    Thế là lại một mùa giáng sinh lại về với chúng ta, trong cái tiết se lạnh của không khí những ngày đầu giao mùa này, cầu chúc cho bạn và gia đình hưởng một mùa giáng sinh an lành hạnh phúc và một năm mới đầy may mắn vui tươi.

    Bạn thân mến! mặc dù chúng ta ở xa nhau hàng ngàn hàng vạn cây số, nhưng cái ấm áp vẫn lan tỏa diễn đàn của chúng ta, vì tôi tin rằng, tôi và bạn mỗi ngày vẫn gặp nhau qua những lời chào hỏi. Vậy là chúng ta cùng nhau chia sẽ những khó khăn, niềm vui, nỗi buồn đôi khi cả về vật chất. Tôi đến đây, điễn đàn này để chia sẽ và cũng nhận được không ít những sẽ chia.

    Cuối cùng! Cầu chúc cho bạn và gia đình đón một mùa giáng sinh với không khí ấm áp của gia đình người thân và bạn bè lấp đầy cái lạnh giá của mùa đông này.

     

Để gửi thảo luận, ACE vui lòng đăng nhập hệ thống.