April 6, 2015--Four riders apery the rolex replica Professional Riders Organization (PRO) who are in boondocks to attempt in the 2015 breitling replica Kentucky Three-Day Event, Presented by Land Rover, and one addition that will be aggressive in the Kentucky Reining Cup, will be authoritative a appropriate cruise to Kentucky Children's Hospital in Lexington on Tuesday, April 21, above-mentioned to the replica watches alpha of the competitions.
International accident rolex replica riders Allison Springer, Sharon White, Elisabeth Halliday-Sharp and 2012 Olympian Will Coleman, forth with replica watches backstab Civic Reining Horse Apple Champion Lyndsey Jordan, will be visiting with accouchement ability analysis at the hospital, and will be bringing rolex replica Kentucky Three-Day Accident and Kentucky Reining Cup souvenirs for them to enjoy.

Last year, accident riders Buck Davidson, Jonathan Holling, Jennie Brannigan and Lynn Symansky had the befalling to rolex replica absorb time with the adolescent patients at the hospital, and thoroughly enjoyed their visit."For me the replica watches uk neatest affair about it was the aboriginal little boy we visited," said Brannigan. "When we aboriginal absolved in, he was afflicted by all of us getting there, but afresh Buck and I got him to swiss replica watches accessible up, and that was absolutely rewarding. It was fun to absorb the time with them."

Đang online
72
Số thành viên
3229
Tổng bài viết
6284
Bài viết chưa duyệt
5
Lượt truy cập
677859
Chương Trình Sinh Hoạt Chúa Nhật 02/06/2013
Gửi bởi: , Ngày đăng: 31/05/2013, Lần xem: 1057, Thảo luận: 0 lượt.
Đây là thời gian để mọi người có thể gặp lại nhau, cùng nhau chia sẻ, trò chuyện những chuyện buồn vui sau một tuần làm việc và học tập...

Chương Trình Sinh Hoạt Chúa Nhật 02/06/2013

 

Các bạn thân mến!

   Một tuần nữa đã trôi qua rồi! Tuy là khoảng thời gian không lâu, nhưng các thành viên trong nhóm Sinh Viên Công Giáo Sư Phạm Kỹ Thuật ai nấy cũng háo hức, mong đợi đến ngày Chúa Nhật. Đây là thời gian để mọi người có thể gặp lại nhau, cùng nhau chia sẻ, trò chuyện những chuyện buồn vui sau một tuần làm việc và học tập.

   Thân mời các bạn đến với buổi sinh hoạt tuần này, vào lúc 19h30 Chúa Nhật 02/06/2013, tại Hội quán Giáo Xứ Từ Đức. Để có được những giây phút thư giản, vui chơi, lắng đọng và đặc biệt là tìm gặp được chính mình sau những lần vấp ngã, bon chen trong cuộc sống.

   Mong các bạn sắp xếp thời gian đến với buổi sinh hoạt Chúa Nhật tuần này của nhóm để buổi sinh hoạt diễn ra thành công và ý nghĩa.

   Chúc mọi thành viên trong nhóm có được một tuần làm việc và học tập thành công như mong đợi.

 

Thân mời

Ban Đại Diện

 

 

     

Để gửi thảo luận, ACE vui lòng đăng nhập hệ thống.